Wie ben ik?

Mijn naam is Marja van Oost (geboren in 1962). Ik heb achttien jaar gewerkt in een universitaire omgeving, op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Het begeleiden en opleiden van (jonge) mensen heb ik altijd met heel veel plezier in mijn werk kunnen integreren.

Mijn interesse in mensen en in de psyche leidde me naar de Academie voor Psychodynamica.
Na het afronden van de opleiding tot Psychodynamisch Therapeut ben ik deze praktijk gestart, voor kinderen, jongeren en volwassenen met stress en stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, faalangst en belemmerende overtuigingen.

Met gerichte aandacht en optimisme begeleid ik je en daag ik je uit om nieuwe manieren te vinden die je helpen om anders met je klacht om te gaan of te komen tot persoonlijke groei. Hierbij maken we altijd gebruik van jouw ervaringen en oplossingsvermogen. 

Studie

4 jarige post HBO Psychodynamische Therapie (Academie voor Psychodynamica)

Medische Basiskennis (Atma Instituut)

Psychosociale Basiskennis (Con Amore)

Jaarlijkse herhaling EHBO

Werkervaring

Therapeut en coach bij Stralend Verder
(2009 – heden)

Mentor, supervisor en studie- en scriptiebegeleider bij de Academie voor Psychodynamica
(2006 – 2013)

Technische Universiteit Delft (diverse functies bij het Centre for International Cooperation and Appropriate Technology (1986 – 2004)

Nascholingen

Ik volg jaarlijks workshops en cursussen, o.a. op het gebied van:
Stress & Burn-out
Acceptance and Commitment Therapy (ACT)          Korte Oplossingsgerichte Therapie
Psych-K
Assen van Verandering
Preventieve Conflicthantering (Pat Patfoort)
Pesten (BiVT)
Kind en Puber Coaching (Wielerwerk Opleidingen)
HSP en Kleur                                                 Kernvisie Coaching

ap_logo

VBAG-logo
logo-RBCZ

Share This