Stralend Verder

Stralend Verder is een praktijk voor psychodynamische therapie en coaching. Psychodynamica is een complementaire vorm van psychotherapie. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen zoals:  hypnotherapie, systemisch werk, de assen van verandering, NLP,  voice dialogue, regressie of tijdlijn therapie. Afhankelijk van jouw klacht of hulpvraag kies ik een werkvorm die het best bij jouw behoeften aansluit.

Kinderen en jongeren met PDS klachten zijn mijn voornaamste doelgroep. Voor de begeleiding van PDS klachten, maak ik gebruik van een hypnotherapie protocol. Dit bestaat uit ongeveer 6 consulten, waarin in eerste instantie ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en visualisaties centraal staan. Daarnaast kijk ik naar de specifieke situatie van uw kind en wordt de begeleiding verder toegespitst. Hierdoor leert uw kind om zelf invloed op zijn/haar klacht uit te oefenen en zal alles beter beklijven.

Omdat deze werkvorm ook heel goed werkt bij faalangst en examenvrees, kunnen jongeren met deze klachten ook terecht bij Stralend Verder.

Ook volwassenen die last hebben van burn-out of stress gerelateerde klachten, kunnen bij Stralend Verder terecht. Ik plaats burn-out niet graag in het hokje van “ziek-zijn”. Liever kijk ik naar het onbewuste verlangen naar verandering en groei dat hierachter ligt. Past deze zienswijze bij jou, dan help ik je graag bij het ontdekken waar je naar op zoek bent. 

Of je nu jong of wat ouder bent, bij Stralend Verder sta jij centraal. Hier is alle tijd, aandacht en rust om te werken aan het verminderen of oplossen van jouw klachten. Om er anders naar te leren kijken en er anders mee om te gaan. Dat gaat soms met een lach en soms met een traan, maar hoeft nooit zwaar en beladen te zijn.  

De verschillende, doeltreffende werkvormen kunnen in  4 tot 10 sessies heel veel verandering bewerkstelligen. Dat vraagt van jou natuurlijk wel betrokkenheid en inzet.

logo-RBCZ

   RBCZ licentienr. 911302R

Stralend Verder

Marja van Oost
Natuursteen 2
3991 SP Houten

06-57712118

info@stralend-verder.nl

Verdere informatie

Psychodynamisch Therapeut
Zorgverlenersnr. AGB 90-039286
Praktijkcode AGB (0) 177756
KvK Utrecht 30253434

VBAG-logo

VBAG licentienr. 2090824

Share This