Hypnotherapie in Utrecht

Als je op zoek bent naar een psychotherapeut voor hypnotherapie in Utrecht nodig ik je van harte uit in mijn praktijk in Houten. Al jaren pas ik hypnotherapie toe bij mensen met een zeer breed scala aan klachten, en in het bijzonder bij jongeren met PDS (Prikkelbare Darm Syndroom). Hypnotherapie is een ontzettend effectieve methode om verschillende klachten aan te pakken, en vrijwel iedereen reageert er heel goed op. Wil je meer weten over hypnotherapie en bekijken of het ook iets voor jou is? Neem dan gerust contact op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-57712118 of stuur je een mail naar info@stralend-verder.nl.

In tegenstelling tot wat mensen vaak denken heb je wanneer je onder hypnose bent altijd de volledige controle over je denken en handelen, en blijf je je bewust van je omgeving. Door de ontspannen, geconcentreerde staat van bewustzijn, kom je bij je onderbewuste, waardoor je tot heldere inzichten komt en dingen kunt loslaten. Voor hypnotherapie in Utrecht en omgeving ben je welkom in mijn praktijk in Houten, waar ik je behandel met veel persoonlijke aandacht, en een aanpak die past bij jou als persoon.

Hypnotherapie in Utrecht voor jongeren

Als hypnotherapeut in Houten behandel ik mensen van elke leeftijd, maar in het bijzonder jongeren. Hypnotherapie is heel goed inzetbaar bij klachten als faalangst, examenstress of gebrek aan zelfvertrouwen. Mijn praktijk voor hypnotherapie in Utrecht biedt hulp aan zowel kinderen als volwassenen. Voor kinderen en jongeren biedt ik met name hulp bij het prikkelbaredarmsyndroom. Voor volwassenen biedt ik begeleiding bij een burn-out of andere stress gerelateerde klachten. Wanneer je klachten ervaart, zowel mentaal als lichamelijk of hulp zoekt bij het prikkelbaredarmsyndroom in Utrecht kan ik je helpen. 

Heb je vragen, wil je weten of je met jouw klacht bij mij aan het juist adres bent óf wil je een afspraak maken, bel me dan op 06-57712118. Naar aanleiding van dit gesprek, kun je beslissen of je een afspraak wilt maken.

In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie met allerlei andere werkvormen, zoals systemisch werk, visualisaties en NLP. Heb jij stress gerelateerde klachten, onverklaarbare lichamelijke klachten of een burn-out in Houten? Dan kan onze praktijk jou helpen. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden. 

Hypnotherapie Utrecht
logo-RBCZ

   RBCZ licentienr. 911302R

Stralend Verder

Marja van Oost
Natuursteen 2
3991 SP Houten

06-57712118  info@stralendverder.nl

Verdere informatie

Psychodynamisch Therapeut
Zorgverlenersnr. AGB 90-039286
Praktijkcode AGB (0) 177756
KvK Utrecht 30253434

VBAG-logo

VBAG licentienr. 2090824

Share This